Verzending & retouren

Verzending

 

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Pakketjes worden binnen 1 -3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden met PostNL of DPD. 

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de ophaaltijden van PostNL en DPD

 

Je bestelling retourneren

Als u om welke reden dan ook uw online aankoop wenst te retourneren, dan kunt u ongebruikte artikelen aanmelden als retour binnen 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Als het artikel niet aan de voorwaarden voldoet kunnen we de retour niet accepteren:

  • Artikelen moeten ongedragen en ongewassen zijn.
  • Artikelen moeten alle kaartjes bevatten.
  • Het artikel dient in originele verpakking te worden teruggestuurd.
  • Terugsturen is op eigen kosten.

Hoe meld ik mijn retour aan? 

U kan uw retour aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ambitieux.nl , Vermeld hierin uw order nummer en het product dat u wilt retourneren. Vermeld eventueel ook de reden van retourneren, zo kunnen we onze kwaliteit verbeteren.

Retourneren is op eigen kosten.

 

Ruilen

Heeft u iets besteld maar past het toch niet goed? Dan kunt u dit product ruilen voor een andere maat, mits het op voorraad is. Ook hiervoor kunt u ons een e-mail sturen naar info@ambitieux.nl

Wanneer wij uw retour hebben ontvangen sturen we zo snel mogelijk de goede maat naar u op. Hebben we dit product niet meer? Dan krijgt u uw geld teruggestort op je rekening.

 

Wanneer betaalt Ambitieux voor mijn retour?

Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder het bestelnummer en foto's van de klacht.

Als u een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die u hebt moeten maken.

 

Wanneer krijg ik mijn aankoop bedrag weer terug?

Binnen maximaal 14 dagen staat het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) weer op uw rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten. U ontvangt het geld op dezelfde rekening als waarmee u hebt betaald.