Verzending & retouren

Verzending

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt ons echter niet altijd om na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. 

De prijs van het verzenden is afhankelijk van of u in Nederland of België woont en het gewicht en de afmetingen van het pakket.

Nederland:
€2,88 of €3,84 voor kleine brievenbuspakjes
€4,10 voor pakketten die door de brievenbus passen.
€6,75 voor pakketten die niet door de brievenbus passen.

Vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis.

België:
€4,65 of €7,75 voor kleine brievenbuspakjes
€9,30 voor alle andere pakketten

De levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de ophaaltijden van PostNL, het kan dat de PostNL bus de pakketjes later of juist eerder komt ophalen waardoor uw pakketje een dag later aankomt.

 

Je bestelling retourneren

Als u om welke reden dan ook uw online aankoop wenst te retourneren, dan kunt u ongebruikte artikelen aanmelden als retour binnen 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Als het artikel niet aan de voorwaarden voldoet kunnen we de retour niet accepteren:

  • Artikelen moeten ongedragen en ongewassen zijn.
  • Artikelen moeten alle kaartjes bevatten.
  • Het artikel dient in originele verpakking te worden teruggestuurd.
  • Terugsturen is op eigen kosten.

Hoe meld ik mijn retour aan? 

U kan uw retour aanmelden door een e-mail te sturen naar retour@ambitieux.nl , Vermeld hierin uw order nummer en het product dat u wilt retourneren. Vermeld eventueel ook de reden van retourneren, zo kunnen we onze kwaliteit verbeteren.

Retourneren is op eigen kosten.

 

Ruilen

Heb je iets besteld maar past het toch niet goed? Dan kun je dit product ruilen voor een andere maat, mits het op voorraad is. Wanneer wij je retour ontvangen sturen we zo snel mogelijk de goede maat naar je op. Hebben we dit product niet meer? Dan krijg je je geld teruggestort op je rekening.

 

Wanneer betaalt Ambitieux voor mijn retour?

Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers. 

 Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

 

Wanneer krijg ik mijn aankoop bedrag weer terug?

Binnen maximaal 14 dagen staat het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) weer op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten. Je ontvangt het geld op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.